Øjenbehandling

ØJENBEHANDLING

Lider du af våd/tør AMD eller Grøn stær, så læs videre her. ( Kontakt mig hvis du har andre udfordinger med dine øjne.)

HAR DU GRÅ STÆR, KAN JEG DESVÆRRE IKKE HJÆLPE, DER ER LÆGERNE MEGET BEDRE OG DE ANBEFALER OFTE EN OPERATION.

Har du tør/våd AMD eller Grøn Stær har du sikkert fået at vide fra din øjenlæge, at der ikke er noget at gøre, og at der ikke er mulighed for at stoppe udviklingen i din øjensygdom og du med tiden vil miste dit syn.

DEN GODE NYHED ER (og det er faktisk ikke en nyhed, men har været kendt fra 80`erne)

Moderne akupunktur der er udviklet af John Boel Sn, tilbage i 80`erne, har rigtig gode resultater med et specifikt øjenprogram. Som jeg lige nu udbyder til KAMPANGE PRIS.

Behandlingen er INTENSIV i 14 dag.

Du behandles med 6 nåle, ( og NEJ nålene stikkes IKKE i øjet ) 2 gange om dagen i to uger (pause i weekenden) Efter 1. behandling hver dag skal der gå ca en time inden du behandles 2. gang. ( 20 behandlinger ialt på de 2 uger)

DER ER GRATIS KAFFE/TE TIL DIG, SOM DU KAN NYDE I VENTEVÆRELSET IMELLEM DINE BEHANDLINGER.

Ved din første behandling laves en synstest, vha synstavle( Jeg anbefaler at du også har fået en test ved din øjenlæge) derfor skal du beregne lidt længere tid den første dag. ca 2.5 time. De følgende dage lidt over 2 timer pr dag.

Der laves igen synstest på din 10. behandlingsdag.

Måles der en forbedring, vha synstavle,fortsætter behandlingen i den 3. uge med behandling 2 dage ( 4 behandlinger) herefter 1 gang i ugen (2 behandlinger) i 3 uger. Herefter skal du have 1 gang i måneden ( 2 behandlinger) resten af livet for at vedligeholde behandlingen.

Måles der IKKE en forbedring, vha synstavle, er der stadig mulighed for et positivt resultat. Vi holder en pause på 1 mdr. det er den tid der skal gå før øjenlægen vil kunne måle dit resultat. Vi taler sammen efter din måling hos øjenlægen, og planlægger herfra hvordan det videre forløb skal være eller om vi afslutter behandlingen.

NORMAL PRISEN FOR DEN INTENSIVE PAKKE ER KR. 8000.- ( 20 behandlinger, Kr. 400.- pr behandling)

KAMPANGE PRIS KR. 4997.- ( 20 behandlinger)

OBS: Benytter du dig af kampange prisen vil du fortsat få dine opfølgende behandlinger til rabat pris på kr. 250.- pr behandling. (normal pris kr. 400 pr behandling)

KONTAKT MIG PÅ 21187509